Voisi olla hienoa lähteä liftaamaan. Kierrellä vain paikkoja, katsoa minne päätyy. Kavereita on sen verran ympäri Suomen, ettei kovin pahaan tilanteeseen voisi joutua. Eikä kuluisi mielettömiä summia rahaa. Toisaalta taas voisin muuttaa kesäksi johonkin pieneen mökkiin kauaksi kaikesta, ja kirjoitella sieltä blogia, miten selviän. Kiviäkin varmaan kiinnostaisi.

Irrotin äsken kuitujatkot takkusistani. Onneksi nämä eivät enää ole niin lyhyet, kehtaan katsella takkujani ilman lisäkkeitä. Silti nuo kaksi pitempää takkua niskassa ovat vähän hassut, mutta eipä sille mitään voi. Pitää odottaa, että kaikki kasvavat sen verran pitemmiksi, ettei tuo ero näytä kummoiselta.

Tein tänään hyviä asioita. Tein lohisalaattia, kävin kävelyllä ja menin sen jälkeen saunaan. On jotenkin ihana olo, raukea ja tyytyväinen. Antibioottikuuri tekee hyvää, 10 päivän juomatauko.. no hyvä on. Retkahdin kerran, join 5 siideriä. Mutta silti saan aikaan paljon enemmän kuin normaalisti. Tekee mieli olla ulkona ja liikkua, syödä terveellisesti. Ehkäpä tämä tietää vähän rauhallisempaa kevättä, kuka tietää?