Tänään pääsin viimein kotiin aiottua pitemmältä Seinäjoen reissultani. Provinssi oli hyvä. Yup oli hyvä. Grand Slam oli hyvä. Pmmp oli hyvä. Muuten katsomani bändit eivät olleet äärettömän elähdyttäviä, eivät kumpaankaan suuntaan.

Telttailu... Ensi kertaa leirintäalueella. Ei mitään ihmeellistä, olimme Kyrkösjärvellä, joka on ilmeisesti aika paljon alueen vieressä olevia leirejä hiljaisempi. Toisen yön nukuin kuitenkin sisätiloissa Jarkon kotona, lämpötila kun ei noussut kovin korkealle yön tunteina. Menetin kuitenkin ääneni ja kännykkäni akku tyhjeni nopeasti. En siis joutunut vain lainaamaan toisten puhelimia, vaan sain pyytää kyseiset ihmiset myös puhumaan puolestani. Hienoa, Julia, juuri näin!

Kotimatkasta toivoisin voivani sanoa, että se meni rauhallisesti. Näin ei kuitenkaan ole. Matka sujui rauhallisesti Seinäjoen ja Jalasjärven rajalle asti, mutta katkesi siihen auttamatta. Olemme kunnossa, älkää hätäilkö. Motoristi, johon törmäsimme, kärsi tietääksemme vain murtuneesta varpaasta, ja luulisin, että myös lievä aivotärähdys liittynee asiaan. Rysäys oli kuitenkin sen verran paha, että hirveitä olisi voinut tapahtua helposti. Sekä auto että moottoripyörä ovat lunastuskunnossa. Isä haki minut kotiin, Lauran ja Nooran vanhemmat loput Kärkölään.

Kaikki hyvin.

edit: tässä kuva autosta.
823307.jpg