Sain töitä! Tai no, saatan saada lisääkin, tai siis... Niin. Siis olin työhaastattelussa, ja lupasivat Scandinavian Fundraisingilla ottaa minut hommiin. Huomenna on vielä toinen haastattelu, Amnestylle. Feissaripaikkoja nämä molemmat siis, ja vaikuttaa äärimmäisen mukavalta ainakin tuo SFD. Oikeastaan olen jo vähän päättänyt ottaa heidän tarjouksensa vastaan, mutta parempi mennä katsomaan, mitä Amnestylla on tarjota minulle.

Eilen perussetti hengasi kerhohuoneella, ja vierailevana tähtenä saimme nauttia Bilishuoneen seurasta. Bilishuone oli mukava, toivottavasti tapaamme uudelleen. Piirtelimme Veetin ja Antin kanssa sarjisimproa, joka kaikessa vaikuttavuudessaan kohottaa hymyn vakavimmankin lukijan kasvoille. Köh. Olisipa skanneri.
Ilta jatkui... öö... aamuun asti, nukuttuja tunteja kertyi huikeat neljä, jonka jälkeen suuntasimme kauppaan ostamaan paahtoleipää ja aurinkokuivatulla tomaatilla maustettua tuorejuustoa. Nam.

Tänään koomaan kotona. Näemmä. Ulkona on niin nättiä, että tekisi mieleni mennä, mutta seurani on kadonnut mystisesti muualle.