Tänä vuonna Provinssi-rockini ei päättynyt kolariin Jalasjärvellä, mutta törmäsin sen sijaan mitä mielenkiintoisempiin matkakohteisiin. Matkan varrella vastaan tuli n. yhdeksän liikeen kauppakeskus ja Bauhaus, josta ei päässyt eroon, ajoi sitten mihin suuntaan tahansa.

Itse festarit olivat loistavat. Vaikka bändien katsominen jäi vähemmälle, ei menoa puuttunut. Sitä taisi itse asiassa olla jopa liikaa, sillä jumitukseni jatkuu edelleen, vaikka saavuin kotiin jo lähes kaksi vuorokautta sitten. Tutustuin n. yhdeksään uuteen ihmiseen, joista suunnittelin sketsisarjaa lauantaisen aamuyön hämärinä tunteina. Joukkoon kuului tietenkin myös ainakin kaksi viikkoa vanhoja tuttuja, opiskelukavereita, irkkituttuja,  hei-näin-sut-viime-vuonnakin -tyyppejä sekä puoliksi revennyt ohjelma. Niin ja hei, anteeksi että pilasin teidän kaikkien viikonlopun, toivottavasti en joutunut monen mustalle listalle. Aina ei voi tajuta olevansa rasittava, ennen kuin on liian myöhäistä. Te olitte joka tapauksessa kaikki mahtavaa seuraa, eli tosiaan, kiitos ja anteeksi.

Aiheeseen liittyen vielä kuva em. liikekeskuksesta.
1654800.jpg



Olen autuaasti unohtanut päivittää blogiani pääsykokeisiin liittyen, mutta voin pikaisesti paljastaa, että vastasin soveltuvuustestissä, että minusta olisi hauska joskus juosta lehtikasoissa.

Ta-taa \o